...
Den unge mannlige føreren hadde svært stor fart da han ble observert av Up. Foto: Illustrasjonsfoto

Jaktet råkjører i 8 mil

UP fulgte en 20-årig råkjører, men avbrøt forfølgelsen på grunn av hastigheten.

Publisert 14.06.2012 kl 21:26 Oppdatert 15.06.2012 kl 09:28

Tips en venn på e-post:En mannlig sjåfør nektet torsdag kveld å stanse for en politipatrulje i Alta, dermed startet det som skulle bli en usedvanlig lang biljakt for politiet.

– Sjåførens kjøring utløste mistanke hos vår patrulje, dermed forsøkte man å få sjåføren til å stanse. Det lyktes man ikke med, og dermed begynte biljakten, forteller operasjonsleder Geir-Roar Nesbø ved Vestfinnmark politdistrikt til Nordlys.

Over åtte mil

Biljakten foregikk over en distanse på hele åtte mil - tidvis i svært høy hastighet - fra Alta til Langfjord.

– Tidvis foregikk biljakten i hastigheter langt over tillatt fartsgrense. Vår patrulje sakket etter hvert på farten og fulgte etter sjåføren på en litt lengre avstand, men da vi kom til fylkesgrensen ble jakten stanset.

Jakten stanset fordi Troms politidistrikt ikke ønsket en politijakt i sitt distrikt. Men sjåføren slapp ikke unna selv om jakten stoppet.

– Vi har vært i kontakt med sjåføren, og det vil bli opprettet straffesak på forholdet, sier Nesbø.

På forsiden nå


...

Amerikanere vil kjøpe snuhavna

John Kunkle og Viking International Airlines vil inn som majoritetseier i Northcape Turnaroundport AS. Dermed kan snuhavnprosjektet i Porsanger være fullfinansiert.

Bil havnet utfor veien

Gjorde unnamanøver for elg.

KOMMENTAR

...

«Jeg hadde skyhøye forventninger til Midnattsrocken i år, som var selveste 30-årsjubileet til Finnmarks største festival»

Må nesten skrive litt tilbakemelding siden man kanskje kan virke litt sur og grinat på noen av innleggene til Midnattsrocken.