...
En overstadig beruset islending laget kvalme på Alfa Omega natt til søndag. Foto: Erlend Hykkerud

Slossing og skutertyveri

Det var flere voldsepisoder i vestfylket i helgen. Flere av episodene vil bli etterforsket.

Publisert 29.04.2012 kl 16:36 Oppdatert 29.04.2012 kl 16:38

Tips en venn på e-post:20.00 ringte ansatte fra Statoil i Lakselv. En overstadig beruset mann i 50-årene plaget kundene. Han var så overstadig beruset at han ble innbrakt og måtte overnatte på glattcelle.

00.55 måtte politiet hente en overstadig beruset mann på 22 år fra Island som laget bråk på Alfa Omega i Alta. Han sitter i fyllearresten og må påregne og bli bøtelagt for dette.

03.07 ringte et vitne og hevdet at en mannlig sjåfør fra Kvalsund kjørte bil i påvirket tilstand. Dette ble sjekket av politiet i Hammerfest ingen utslag på alkometer.

03.23 møtte fornærmede en mann på 23 år og sier at han var blitt slått i ansiktet på et utested i Hammerfest. Han har en liten skade over øyet. Fornærmede kjenner antatt gjerningsmann også mann 23 år. Han vil anmelde forholdet. Politiet i Hammerfest etterforsker saken.

03.33 ble politiet i Honningsvåg kontaktet av en 20 år gammel mann. Han var blitt skallet i leppa av en 23-årig mann. Politiet i Honningsvåg kjenner identiteten til antatt gjerningsmann og vil etterforske saken.

04.24 rykket politiet ut til en bolig utenfor Hammerfest hvor to brødre i 20-årene hadde havnet i en krangel og begynt å slåss. Da politiet kom til huset hadde det roet seg ned. De ønsker ikke anmelde forholdet.

10:17 melder en mannsperson at han hadde våknet av at snøscooteren hans ble stjålet fra Røsslyngveien i Alta. Han gikk ut og så da at to menn kjørte fra stedet på scooteren, de hadde muligens frakker på seg. Melder fulgte etter dem, men mistet dem av synet ved Elvestrand. Politiet tror at de kjørte videre opp etter elva i området. Snøscooteren er en sort og hvit Polaris med registreringsnr. ZW 2149. Politiet ønsker tips i saken, melder Vestfinnmark politidistrikt i sin politilogg.

På forsiden nå


...

– Har penger til både vafler og snuhavn

Det forsikrer ordfører Knut Roger Hanssen. Men en kredittsjekk av det amerikanske investeringsselskapet, som har lovet å spytte inn 32,5 millioner i snuhavna, viser at selskapet ikke har de beste skussmål. SAKEN ER OPPDATERT.

SISTE

...

To trailere skapte problemer for trafikken

Trafikken går nå som normalt begge steder.

...

Aktor:

Fengsel i 4 år og 2 måneder

Mener mann (26) må dømmes for seksuell omgang med en tidligere elev (13).

...

Jonas Gahr Støre måtte svare frustrerte partifeller

Møtte partifeller i Finnmark. Da salen slapp til med spørsmål kom frustrasjonen fram.