...
Her rykker politiet ut etter melding om trusler i Hammerfest torsdag. Foto: Bjørn Egil Jakobsen

Kvinne utsatt for trusler

Trusler, husbrann og ulovlig skuterkjøring. Les mer fra politiloggen her

ODDGEIR ISAKSEN E-post
Publisert 27.04.2012 kl 07:32 Oppdatert 27.04.2012 kl 07:36

Tips en venn på e-post:Torsdag formiddag fikk politiet melding om at en kvinne i 60-årene i Hammerfest hadde mottatt grove trusler fra en mann i 30-årene. Hun hadde på grunn av dette valgt å forlate hjemmet sitt.

Politiet rykket til stedet, men så ikke noe til den mistenkte mannen i 30-årene. Politiet fortsatte å lete etter mannen – uten resultat.

Ødela oppkjørt skiløype

Torsdag klokken 12 fikk politiet melding om ulovlig skuterkjøring utenfor løypenettet i Rafsbotn. Ifølge melderen førte denne kjøringen til at en oppkjørt skiløype ble ødelagt.

Overstadig beruset kvinne

Torsdag klokken 12.10 fikk politiet melding om at det gikk en overstadig beruset kvinne rundt i Rypefjord. Politiet kjørte ut for å se etter kvinnen, men kunne ikke finne henne.

Hund savnet

Torsdag klokken 13.39 fikk politiet en melding om at en svensk hvit elghund var savnet fra en privatadresse i Lakselv. Dersom noen har sett denne hunden, så kan de ta kontakt med politiet. Politiet mottok samtidig en rekke meldinger om at en sort stor hund, ukjent rase, vandret rundt i området Sarpollaringen i Lakselv. Dersom noen savner en sort hund fra dette området, kan de ta kontakt med politiet.

Kjørte uten gyldig førerkort

Torsdag klokken 14.20 fikk politiet melding om at en mann i 40-årene som ikke har førerkort, kjørte i Alta. Politiet kjørte ut for å lete etter mannen – uten resultat.

Husbrann i Loppa

Torsdag klokken 18.15 fikk politiet melding om husbrann på Andenes i Loppa. Det err ikke mistanke om at noen mennesker var skadet som følge av brannen. Brannvesenet rykket til stedet. Politiet vil rutinemessig opprette undersøkelsessak.

Tyveri av skuter

Natt til fredag i 02.00-tiden våknet en mann i Hammerfest av noen kjørte av gårde med hans skuter. Da mannen kom ut, oppdaget han at tyven hadde kjørt seg fast i naboens hage. Gjerningsmannen som fremdeles satt på skuteren, stakk fra stedet da eieren kom løpende. Skutereieren vet ifølge Vestfinnmark politidistrikt hvem gjerningsmannen er, og politiet avventer en anmeldelse i saken.

Skadet i skuterulykke

Politiet har fått melding om at det hadde skjedd en skuterulykke med personskade i Dønnesfjord på Sørøya torsdag mellom klokken 22 og 23. Politiet har ingen flere opplysninger i saken og ønsker tips fra publikum.

På forsiden nå


...

Grethe Ernø Johansen vraket fra liste

Arbeiderpartiets fylkesråd Grethe Ernø Johansen fra Hammerfest er ikke funnet verdig en plass på neste års fylkestingsliste i forslaget fra nominasjonskomiteen i Finnmark AP.

...

Nordnorsk pris til Toril

I går kveld fikk Toril Bakken Kåven og Nordlysmat AS i Alta tildelt Nordnorsk økomatpris 2014. Prisen er på 50.000 kroner og ble overrakt av fylkesmann i Troms, Bård Pedersen, under SMAK nordnorsk matfestival i Tromsø.

...

Olesya dør om hun ikke opereres i hjernen

Milana (27) gjør alt hun kan for å redde barndomsvenninna Olesya (30) fra å dø.

Kvinne skadd i ulykke

En kvinne er kjørt til sykehus etter at bilen hun satt i havnet utfor veien ved Storskog i morges.