...
Illustrasjonsfoto: Stian Hansen

Kvinne truet kvinne med våpen

Erkjenner de faktiske forhold. Mann banket opp, og skuter stjålet. Les mer fra politiloggen her

ODDGEIR ISAKSEN E-post
Publisert 23.04.2012 kl 07:48 Oppdatert 23.04.2012 kl 07:52

Tips en venn på e-post:En kvinne i 50-årene i Karasjok skal ha truet med våpen rettet direkte mot en jevnaldrende kvinne søndag morgen. Hun ble pågrepet i beruset tilstand på sin private bopel, fraktet til lensmannskontoret og deretter avhørt. Ifølge Østfinnmark politidistrikt erkjenner hun de faktiske forhold.

Den fornærmede kvinnen følte seg truet og tok seg etter hvert ut av boligen og kontaktet politiet. Kvinnen måtte etterpå ha legebistand.

Politiet følger videre opp saken som medfører beslag av våpen og konsekvenser i ettertid for siktede.

Mann banket opp

Natt til søndag ble en mann i begynnelsen av 20-årene banket opp av en jevnaldrende mann i et bolighus i Alta.

Den fornærmede har vært på legevakta for behandling av skader i ansiktet. Politiet har avhørt vitne i saken og har navnet på gjerningsmannen. Politiet skal følge opp saken mandag.

Skuter stjålet

Natt til søndag ble det stjålet en snøskuter utenfor et bolighus i Kautokeino. Skuteren er en rød Polaris 800 Dragon RMK med registreringsnummer ZB 5129. Politiet ønsker tips fra publikum i denne saken.

Kjøring uten lappen

En kjenning av politiet ble søndag ettermiddag observert kjørende i sentrum av Hammerfest. Mannen i 30-årene har ifølge Vestfinnmark politidistrikt ikke førerkort. Han er observert kjørende uten førerkort to ganger i løpet av de siste tre dagene. Det er opprettet sak mot mannen.

Meldte fra om innbrudd

Søndag kveld klokken 23:40 fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en fritidsbolig på Storsandnes i Langfjorden utenfor Alta. Innbruddet fant sted natt til søndag 22. april. Den fornærmede ønsker å anmelde forholdet.

Ringte 112 uten å være i nød

Natt til mandag fra kl. 03:35 til kl. 04:14 ble politiets nødtelefon oppringt seks ganger av en mann i 40-årene fra Lakselv som ikke var i nød. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

På forsiden nå


...

Hevder millionærer har tatt seg til rette og bygd vei over elv:

– Ordfører Hanssen fikk 100.000 kroner i bot. Men dette må da være en langt større miljøforbrytelse.

– Dette er miljøkriminalitet av verste sort, sier Ingrid Sjøveian.

...

Finnmarking stakk av med nesten en million kroner

Selv om det ikke endte på toppen av premiestigen, er finnmarkingen neppe misfornøyd med 961.000 kroner fra Norsk Tipping.

Politiet: – Det må være rekord, han er allerede tilbake

Politiet måtte til slutt putte mannen i kasjotten.

Kvinne skulle ta taxi hjem, men...

Politiet måtte til slutt kobles inn.