Illustrasjonsfoto.

Truet med kniv

En mann i 30-årene ble lagt i bakken av mannen han truet med kniv. Les mer fra politiloggen her

SONJA E. ANDERSEN E-post
Publisert 21.04.2012 kl 09:03 Oppdatert 21.04.2012 kl 10:35

Tips en venn på e-post:Truet med kniv

Fredag klokken 20.20 fikk politiet melding om at en mann i 30-årene i Hammerfest truet en annen mann med kniv. Den som ble truet opplyste til politiet at han hadde lagt mannen med kniven i bakken, og ba politiet komme til stedet.

Da politiet kom fram hadde gjerningsmannen forlatt stedet, men politiet er kjent med hvem gjerningsmannen er. Mannen som ble truet ønsker å anmelde forholdet.

Innbrudd

Fredag klokken 13.37 pågrep politiet en mann og en kvinne, begge 20 år, i forbindelse med innbrudd i en barnehage og i et bolighus. Politiet beslagla en del gjenstander som stammer fra innbruddene.

Trafikkontroller

I en trafikkontroll Utrykningspolitiet (UP) gjennomførte i Hammerfest fredag, fikk åtte personer gebyr for ikke å bruke bilbelte og for å mangle dokumenter. To personer fikk forenklet forelegg for bruk av mobiltelefon under kjøring. Totalt 73 biler ble kontrollert, og kontrollen var rettet mot verneutstyr, bruk av mobitelefon under kjøring og promille.

Også i Alta-området gjennomførte UP flere trafikkontroller fredag. Totalt ble 37 bilister kontrollert.

I Rafsbotn ble det utstedt fem forenklede forelegg for fart i 50-sonen, og på Elvebakken ble det utstedt syv gebyrer for manglende bruk av bilbelte.

Kjørte uten førerkort

Litt før klokken 20 fredag observerte politiet en mann i 30-årene som kjørte bil i Hammerfest uten å ha gyldig førerkort. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

Anmeldt blir også kvinnen i begynnelsen av 20-årene som litt etter midnatt gjorde det samme i samme by. Klokken 00.50 mottok politiet melding om at en ung kvinne kjørte bil i Hammerfest uten gyldig førerkort. Politiet rykket ut og tok kontakt med kvinnen.

Også i Alta stoppet politiet en som kjørte uten førerkort. Rett før midnatt stoppet politiet en mann i slutten av 20-årene, som kjørte uten førerkort. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

På forsiden nå


Da kommunen satte opp husleia, klagde mange

– Står ikke om penger, men måten de gjør det på.

– Jeg har renset husene jeg har vært i, men hele området her bør renses. Her bør det gjøres et eget ritual.

REPORTASJE: Sjaman Reidun Johannesen mener det ikke bare er «Skytterhuset» som det skjer merkelige ting på.

Bjørn fikk kreft, lammelse, hjerteinfarkt og ble påkjørt av bobil

- Jeg tenkte ikke på å dø, det har jeg aldri gjort. Men jeg syntes det så litt håpløst ut.