...
Triana Iglesias (30), Ewa da Cruz (35) og Goggig Kutchanan Grubbmo (25) spiller slåsskjemper i Kill Buljo-oppfølgeren. Foto: Alen Grujic/Tappeluft Pictures

Spiller sexy slåsskjempe

I oppfølgeren til «Kill Buljo: The Movie» er Triana Iglesias en sexy slåsskjempe. Se flere bilder her

Publisert 01.05.2012 kl 15:13 Oppdatert 02.05.2012 kl 20:04

Tips en venn på e-post:


...
«Frøydis» spilles av Triana Iglesias. Foto: Alen Grujic/Tappeluft Pictures
...
Ewa Da Cruz spiller «Randi». Foto: Alen Grujic/Tappeluft Pictures
...
«Gunvor« spilles av Goggig Kutchanan Grubbmo (25). Foto: Alen Grujic/Tappeluft Pictures
...
Stig Frode Henriksen i Jompa Tormanns skikkelse får noe å bryne seg på i oppfølgeren av Kill Buljo. Foto: Alen Grujic/Tappeluft Pictures

Se bilder fra filmen Kill Buljo


Det er kommet ut flere nye navn som fyller rollelisten i «Kill Buljo 2». I tillegg til Tommy Wirkola, Stig Frode Henriksen, Jørn Tore Nilsen, Ingrid Bolsø Berdal og Kristian Figenschow Jr, er det flere kjente ansikter i filmen.

Triana Iglesias Holten er også å finne på rollelisten. Hun er et velkjent glamour-navn i Norge, men har også spilt i en annen Tappeluft Pictures-produksjon, «Tina & Bettina», som var hovedgrunnen til at glamourmodellen fikk rollen.

– Hun er ikke med bare for utseendet sitt. Det var etter å ha sett henne i «Tina og Bettina» vi skjønte hvor bra hun fungerer foran kamera, sier produsent i Tappeluft Pictures, Kjetil Omberg til db.no.

Paradise Hotel-programlederen deltar i en Charlie's Angels-aktig trio av sortkledde og vakre slåsskjemeper. De to andre kampsportekspertene er «Randi» og «Gunvor». De blir spilt av henholdvis Ewa da Cruz (34) og Goggig Kutchanan Grubbmo (25

– Det blir mye slåing, hopping og sparking. Min rollefigur er tøff og sterk - nesten en superheltinne, sier Iglesias til db.no. Hun forteller Dagbladet at hun brukte de første opptaksdagene til å trene judo og thaiboksing med thailandske kampsporteksperter og stuntmenn.

– Stuntmennene snakker ikke engelsk, og jeg snakker ikke thailandsk, så det var litt spesielt å bare bli kasta uti det for å slåss med dem, sier Triana Iglesias.

– Men det gikk seg til, og nå synes jeg det gir mersmak. Jeg vurderer å fortsette med boksing når jeg kommer hjem til Norge. Det er noe av den hardeste treninga jeg har vært med på, men det kan vel ha noe å si at det er så vilt varmt her, sier Iglesias,

Nytt og litt mer velkjent

imdb.com er blant annet den norske såpeskuespilleren Ewa Da Cruz på rollelisten. Hun har spilt i 286 episoder av TV-serien «As the World Turns» fra 2006 til 2010. Ellers har hun hatt små roller i serier som «Damages», «Law & Order: Crimional Intent» og «Lipstick Jungle». I «Kill Buljo 2» har hun fått rollen som Randi.

I tillegg er Jeppe Beck Laursen tilbake i en Tappeluft Pictures-produksjon. Han har tidligere spilt i «Hjelp, vi er i filmbransjen!», «Tomme tønner 2 - Det brune gullet», «Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa» og «Død Snø». Nå spiller han Hans Ollo i oppfølgeren til filmen som åpnet mange dører for Tommy Wirkola og Stig Frode Henriksen i filmverdenen.

På forsiden nå


...

Døra ble revet av husveggen:

Denne døra ble revet av husveggen

Fenomenet har sin forklaring, ifølge Asbjørn.

...

Oppgraderer lysløypa

Både bonde, skiløpere og tråkkemannskap kan glede seg over ny rute.

...

Knivstukket og drept på finsk skole

Hentet av norsk redningshelikopter.

Gratis frigjørings-bilag

...

Denne høsten er det 70 år siden Øst-Finnmark ble frigjort.
Her kan du lese vårt 24 siders bilag med saker i anledning frigjøringsjubileet

Les bilaget gratis her!