...
Tidligere Wolves-mangager mener fansen ikke bør bekymre seg for Solbakken, og at han vil komme med nye og spennende ideer. Foto: Kjell Vidar Aune, Namdalsavisa

- Gi ham en sjanse

Tidligere Wolverhampton-manager Mark McGhee synes Solbakken er et spennende valg som ny manager.

Publisert 11.05.2012 kl 20:58 Oppdatert 11.05.2012 kl 21:03

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.finnmarkdagblad.no/47/6055393/2012-05-11T21:03:36Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.168.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

For Wolves-supporterne er Solbakken et ubeskrevet blad, og fredagens ansettelse skiller seg ut i klubbens 135 år lange historie. For første gang har Midlands-laget hentet en sjef utenfor Storbritannia og Irland.

Som Wolverhampton-manager prøvde Mark McGhee å hente Solbakken fra Lillestrøm i 1997/98-sesongen. Den gang gikk nordmannen i stedet til Wimbledon. Skotten har tro på at Solbakken er rett mann til å lede Wolves tilbake til engelsk eliteserie neste sesong.

– Klubben har gjort flere gode ansettelser tidligere. Fansen skal ikke frykte at ha Solbakken ikke har erfaring som manager i England. De bør se på dette som et svært spennende valg. Han vil komme med ny ideer og vil ha et klart bilde av hvordan laget hans skal spille. Uti fra det jeg vet om ham, vil spillere som ikke lystrer forsvinne ut av klubben, sier McGhee til avisen Express and Star.

– Som spiller hadde han en utrolig god arbeidsmoral, og det som alltid skinte gjennom var holdningene hans. Han var veldig fokusert og profesjonell, forteller han videre.

54-åringen mener Solbakken ser ut til å være en del av en ny generasjon managere i engelsk fotball. Han viser blant annet til personer som Roberto Martinez (Wigan), Brendan Rodgers (Swansea) og Owen Coyle (Bolton) som trenere som representerer noe ungt og forfriskende.

– Da disse ble ansatt ble det også stilt flere spørsmålstegn, men de har overbevist og gjort seg bemerket. Nå snakker folk om hvor gode ansettelsene var. De er del av den moderne managergenerasjonen, sier McGhee. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Minstepensjonist ba om fengsel i stedet for bot

Minstepensjonisten på over 70 år kjørte bil uten gyldig legeattest. Men bota på 5.000 kroner syntes han ble for drøy, og ba i stedet om å få sone fengselsstraff. Tingrettsdommerne lot nåde gå for rett.

...

Morten fra Tana er europamester i vanncross - nå drømmer han om VM i USA

EM i Piteå startet med trøbbel, men endte med full klaff for Morten Blien.

...

Dømt også i lagretten for drapet på Mannsverk

En 49-åring er i ankesaken i Hålogaland lagmannsrett dømt for overlagt drap på Helge Mannsverk (52) og overlagt drapsforsøk på Mannsverks samboer.