Mål, Odd Grenland - Tromsø 2-2
Brenne, (88)

Dårlig markering?

Oslo (ANB): Var det dårlig markering eller rett og slett et godt løp da Brenne utlignet i lørdagens kamp mellom Odd og Tromsø? Se video og bedøm selv!

Viljar Siljan E-post
Publisert 05.05.2012 kl 20:55 Oppdatert 05.05.2012 kl 21:21

Tips en venn på e-post:


...
Her river Simen Brenne seg løs fra markeringen, og setter inn 2-2. Foto: Skjermdump/ANB

Omtalte lag og spillere


lørdag

05

mai

Odd - Tromsø 2 - 2

Tippeligaen 2012 - lørdag 5. mai kl 18:00, Skagerak Arena

Les kampreferat

Tromsø angrep lørdagens bortekamp mot Odd og ledet 2-0 tidlig.

Men gode bytter av Dag-Eilev Fagermo sørget for at hjemmelaget tok mer tak utover kampen og klarte å kapre ett poeng. Frode Johnsen og Simen Brenne sørget for Odds mål.

Sistnevntes scoring var en «Brenne-spesial», der han dukket helt ut av intet og sørget for scoring.

Men kunne Tromsø avverget scoringen?

Lars Kristian Eriksen og Odd hadde uttallige lange innkast i løpet av kampen. Selv om det tidvis var rufsete bak hos bortelaget, fikk de som regel ballen unna – helt til Brenne dukket opp på bakre stolpe og utlignet på slutten. Niklas Gunnarson vant den første duellen, fikk stusset ballen videre. Lærkula rakk kun å sprette én gang før Brenne banket den i kassa.

Det som er verdt å nevne ved denne situasjonen, foruten midtbanespillernes avslutning, er Tromsøs markering. Samtlige Tromsø-spillere markerte sine menn, bortsett fra Remi Johansen. Allerede før innkastet kom så Johansen litt forvirret ut og Brenne hadde tilsynelatende ingen vanskelig jobb med å rive seg løs fra Tromsøs nummer 17.

– Jeg dukker opp, vet du, sa målscoreren selv om målet.

Dette målet sørget for 2-2, og gjestene fra Tromsø misbrukte dermed sin mulighet til å bevare avstanden på ett poeng til Rosenborg og er nå tre bak.

Ett poeng ble det altså til begge lag i kampen mellom Odd og Tromsø. Etter kampslutt var Brenne godt fornøyd med det ene poenget.

– Sånn som starten på kampen var, er vi fornøyde med å få med oss ett poeng. (ANB)

På forsiden nå


...

Klar med bok om nordlendingers suksess

Porsangerværingen Robert Greiner har fullført en bok om nordnorske vinnerskaller. Blant dem er minst åtte finnmarkinger som gjør stor suksess utenfor Norge.

...

Forsøkte å fjerne is fra bilrutene da politiet kom

En mann i 40-åra ble stanset fordi bilrutene hans hadde minimalt med sikt.

...

Forsvaret jager jegere

Elgjegere i Porsanger er forbannet. De fikk ikke bruke jaktfelt i Hálkavárre skytefelt på grunn av en øvende militær avdeling fra Troms. En avdeling som ikke kunne øve hjemme i Troms på grunn av elgjakt!

Skal ha sparket politiet

18-åring tiltalt for vold.