...
Norges curlinglag slo USA 9-4 i VM tirsdag ettermiddag, og Thomas Ulsruds lag henger med i kampen om sluttspillplass. Foto: Terje Pedersen, ANB

Viktige seirer for curlinggutta

Norges curlinglag slo USA 9-4 og Sverige 8-3 i VM tirsdag, og Thomas Ulsruds lag er med for fullt i kampen om sluttspillplass.

Publisert 04.04.2012 kl 08:50 Oppdatert 04.04.2012 kl 08:52

Tips en venn på e-post:– Det var en viktig seier for oss. Som vanlig i VM fikk vi en dårlig start, men gutta ser ut til å ha fått følelsen for isen, og jeg peker kosten på riktige steder, så det ser bedre ut for oss nå, sa Ulsrud etter kampen mot USA tirsdag ettermiddag.

Norge scoret tre poeng både i fjerde og sjette omgang. USA ga opp etter åtte omganger. Noen timer senere kom Sverige til kort etter å ha vunnet fem av sine seks første kamper i grunnspillet.

Kampen var lenge jevn, men Norge koblet grepet med tre poeng og 4-1-ledelse i sjette omgang.

– Typisk oss. Vi starter fryktelig, og så blir vi stadig bedre gjennom uka. Denne kampen kontrollerte vi, mot et meget godt svensk lag, sa Ulsrud.

Norge tapte tre av sine fire første kamper i VM, men har nå vunnet de tre neste og er bare en seier fra å være inne blant de fire første som får sluttspillplass.

– Curling handler om selvtillit, og nå begynner vi å få det. Vi manglet det i begynnelsen av uken, konstaterte Ulsrud.

Canada topper tabellen med sju strake seirer så langt.

Onsdag venter Kina og Tyskland for det norske laget. (ANB-NTB)

På forsiden nå


Familie fra nord i slagsmål etter røyking i baksetet!

Svigerfars røyking førte til håndgemeng

...

Går fra dør til dør i håp om å få tak over hodet

Studenter går nå fra dør til dør for å skaffe seg husrom. – Jeg kjenner flere i nord som måtte dra hjem igjen, sier Ane Tungesvik.

...

I neste uke krysser han fjorden - for egen maskin!

Knut Kristiansen trosser både nord-norske badetemperaturer og havstrømmer, når han i neste uke legger ut på 10 kilometers svømmetur.

...

Dårligst næringsliv i samiske kommuner

NHO-direktør har teori om hvorfor.