...
Flytoget ble innstilt mellom Drammen og Asker onsdag. Foto: ANB

Fortsatt togtrøbbel

Det er togtrøbbel flere steder på Østlandet onsdag kveld.

Publisert 23.05.2012 kl 20:09 Oppdatert 23.05.2012 kl 20:13

Tips en venn på e-post:Et tog rev onsdag morgen ned kjøreledningen på en flere hundre meter lang strekning ved Lier i Buskerud. Dette har blant annet ført til innstillinger for flytogene mellom Drammen og Asker.

– Flytogene snur i Asker, mens det går buss mellom Asker og Drammen. Det samme gjelder lokaltogene mellom Dal og Drammen; de snur også i Asker, sier pressevakt Inge Hjertaas i Jernbaneverket til NTB.

Ett av sporene er kjørbart helt til Drammen, og alle andre tog går som normalt.

– Det kan være noen forsinkelser, men nå begynner vi å komme litt ut på kvelden, og da er det mindre trafikk, forklarer Hjertaas.

Jernbaneverket regner med at feilen skal være rettet rundt midnatt natt til torsdag.

Onsdag kveld er det satt inn buss for tog mellom Hamar og Lillehammer på grunn av feil med sporet flere steder på strekningen.

– Disse sporfeilene slår igjen ut på signalanlegget. Én av feilene er funnet, men det søkes fortsatt etter feil på to andre delstrekninger, sier Inge Hjertaas.

Han vet ikke hvor lang tid det vil ta før feilene er rettet og det igjen kan gå tog på strekningen.

– Men det er nok feilsøkingen som tar lengst tid. Når feilene først er funnet, vil det trolig gå raskt å rette dem, sier Hjertaas. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

«Lotto-Hilde» slutter i NRK

Hilde Wøhni Joakimsen har tatt sluttpakke i NRK og slutter 1. april. Da legger også NRK ned sitt distriktskontor i Honningsvåg.

Vi testet trikset alle snakker om

Blir stekovnen skinnende ren? Se video!

...

Grethe Ernø Johansen vraket fra liste

Arbeiderpartiets fylkesråd Grethe Ernø Johansen fra Hammerfest er ikke funnet verdig en plass på neste års fylkestingsliste i forslaget fra nominasjonskomiteen i Finnmark AP. Bente Haug fra Alta er fylkesvaraordførerkandidat.

...

Olesya dør om hun ikke opereres i hjernen

Milana (27) gjør alt hun kan for å redde barndomsvenninna Olesya (30) fra å dø.